Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde düğün yapmak

Rüyada evde düğün yapmak

Rüyada evde düğün yapmak sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, yokluk çekeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada evde düğün yapmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı hızlandırma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada evde düğün yapmak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işarettir.

Rüyada mezarda düğün yapmak yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada ikinci kez düğün yapmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yeni iş teklifleri alacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeniden düğün yapmak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi düğününü yapmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde yemek yapmak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün için hazırlık yapmak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, ona mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments