Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davetsiz düğüne gitmek

Rüyada davetsiz düğüne gitmek

Rüyada davetsiz düğüne gitmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada davetsiz düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada davetsiz düğüne gitmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada davetsiz misafirliğe gitmek helal rızıklara kavuşulacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, yenisinin başlayacağına delalet eder.

Rüyada davetsiz misafir olmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yarınlarına umutla bakacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada düğüne gitmek zor zamanlar geçireceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada akraba düğününe gitmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata delalet etmektedir.

Rüyada arabayla düğüne gitmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlandığını görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalet eder.

Rüyada düğününe gitmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aynur

Aynur ,rüyamda davet edilmedim ama yeğenimin nişanına gitmişim ve orda anlıyorum davetsiz gittiğimi ,kırgın olduğum bir akrabam bunlar