Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada annesinin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada annesinin balkondan düştüğünü görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Rüyada annesinin balkondan düştüğünü görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin balkondan düştüğünü görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada annemin balkondan düştüğünü görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak ruhunun da şifaya kavuşacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, işlerinin gerileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini balkondan düştüğünü görmek şansın kapanacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments