Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşen birini görmek

Rüyada balkondan düşen birini görmek

Rüyada balkondan düşen birini görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yüksek bir makama geleceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen birini gördüyseniz:

  • Ev değişikliği veya yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Rüyada annesinin balkondan düştüğünü görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine alamet eder.

Rüyada balkondan düşerken görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada balkondan bebek düşürmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada erkek kardeşinin balkondan düştüğünü görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, neşenin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin balkondan düştüğünü görmek dinine bağlı kalacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments