Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini balkondan düştüğünü görmek

Rüyada birini balkondan düştüğünü görmek

Rüyada birini balkondan düştüğünü görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, doğru adımlar atacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bereketin geleceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada birini balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız mümkündür.

Rüyada balkondan düşüp ölmek her geçen gün sorunların artacağına, engel teşkil edeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun balkondan düştüğünü görmek başarılarının tadına varacağına, darp edileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan birinin düştüğünü görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işarettir.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, başarıların çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin balkondan düştüğünü görmek yarınlarına inanacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin balkondan düştüğünü görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments