Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada annemin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada annemin balkondan düştüğünü görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, adını aklamayı başaracağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, erken evlilik yapacağına, güzel günler yaşayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada annemin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Rüyada annenin balkondan düştüğünü görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada annemin balkondan düştüğünü görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işarettir.

Rüyada annesinin balkondan düştüğünü görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada balkondan düşerken görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada balkondan düşen kadın görmek işlerinde aksama olacağına, para biriktirebileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Rüyada komşunun balkondan düştüğünü görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, cesaretini yeninden toplayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments