Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esir kurtarmak

Rüyada esir kurtarmak

Rüyada esir kurtarmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatının yolunda gideceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına inanılır.

Rüyada esir kurtarmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha yaratıcı olmanız da fayda var.

Rüyada esir kurtarmak maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada esir kampı görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet eder.

Rüyada esirlikten kaçmak kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerde esir düşmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada esir kalmak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, psikolojik olarak toparlanacağına delalettir.

Rüyada teröristlere esir düşmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işaret eder.

Rüyada esir edilmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşman askerine esir düşmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments