Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ayağını öpmek

Rüyada anne ayağını öpmek

Rüyada anne ayağını öpmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır.

Rüyada annenin ayağını öpmek ailesinden hayır göreceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada anne ayağı öpmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada anne ayağını öpmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin ayağını öpmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada bayan ayağı öpmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının ayağını öpmek zenginliği bulacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada el ayak öpmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, itibarını zedeleyeceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments