Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada akrabanın yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada akrabanın yüksekten düştüğünü görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, üzüleceğine ve kırılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada akrabanın yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Sevgi kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada akrabanın yüksekten düştüğünü görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrabanın düştüğünü görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek parasının ve malının da artacağına, kısmetlerinin bol olacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada yüksekten düşmeyi görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine delalettir.

Rüyada yakınının yüksekten düştüğünü görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasının yüksekten düştüğünü görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kazancın daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun yüksekten düştüğünü görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments