Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşen adam görmek

Rüyada yüksekten düşen adam görmek

Rüyada yüksekten düşen adam görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, elde bulunan imkânların artacağına, içine fesat düşeceğine, evlerin ayrılacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşen adam gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya seyahatler ya da kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada yüksekten düşen adam görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek ün salacağına, önemli yerlere geleceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek hayattan her istediğini alacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten düşüp ölen birini görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasının yüksekten düştüğünü görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşüp kalkmak uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments