Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yalan söylediğini görmek

Rüyada eşinin yalan söylediğini görmek

Rüyada eşinin yalan söylediğini görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına işaret eder.

Rüyada eşinin yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada eşine yalan söylemek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada eşin yalan söylediğini görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada eşinin yalan söylediğini görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek tövbelerinin kabul olacağına, sözlerinden çıkmayacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada yalan söylediğini görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine inanılır.

Rüyada kocasının yalan söylediğini görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yalan söylediğini anlamak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, güzel bir hayat geçireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments