Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşin yalan söylediğini görmek

Rüyada eşin yalan söylediğini görmek

Rüyada eşin yalan söylediğini görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, içinin ferahlayacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına işarettir.

Rüyada eşin yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Zorda kaldığınız bir durumda önemli bir insan size arka çıkabilir.

Rüyada eşinin yalan söylediğini görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine delalettir.

Rüyada eşin yalan söylediğini görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada eşine yalan söylemek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yalan söylediğini anlamak parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada kocasının yalan söylediğini görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, icat yapacağına, yatırımların heba olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin size yalan söylediğini görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments