Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yalan söylediğini görmek

Rüyada yalan söylediğini görmek

Rüyada yalan söylediğini görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, rahatsızlık duyulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine yorulur.

Rüyada yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Belli bir işi, planı ya da durumu farklı bir hale sokmanın en az riskli veya zararlı yolunu bulmanız gerekiyor.

Rüyada birine yalan söylemek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına delalet eder.

Rüyada yalan söylediğini görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada babaya yalan söylemek işlerinin de rast gideceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşin yalan söylediğini görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine delalettir.

Rüyada yalan söylemek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine inanılır.

Rüyada birinin size yalan söylediğini görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments