Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine yalan söylemek

Rüyada eşine yalan söylemek

Rüyada eşine yalan söylemek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşine yalan söylemek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Rüyada eşin yalan söylediğini görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada eşine yalan söylemek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin yalan söylediğini görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşına yalan söylemek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, tövbe etmeye delalettir.

Rüyada annenin yalan söylediğini görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana yalan söylediğini görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, dertlerine çare bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini öğrenmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kocanın yalan söylediğini görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments