Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin terlediğini görmek

Rüyada eşinin terlediğini görmek

Rüyada eşinin terlediğini görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin terlediğini gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği veya düzenleme kabul edilebilir olmayan bir zeminde gidip geliyor olabilir.

Rüyada eşinin terlediğini görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine alamet eder.

Rüyada sırtının terlediğini görmek diplomalarının artacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının terlediğini görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtı terlemek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eli terlemek ana baba dualarının alınacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına yorulur.

Rüyada sırılsıklam terlemek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok terlemek esenlik içinde olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada koşup terlemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments