Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok terlemek

Rüyada çok terlemek

Rüyada çok terlemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada çok terlemek gördüyseniz:

  • Toplum içinde yıkıp, devireceğiniz şeylerle başkalarına da zarar verebilirsiniz.

Rüyada sırtının terlediğini görmek hayatının karışacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada güneşte terlemek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, dertlerine çare bulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin terlediğini görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, can derdine düşeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada uyurken terlemek istediği her şeyi elde edebileceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşarak terlemek kişinin geçiminin zorlaşacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada alnının terlediğini görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada su gibi terlemek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalettir.

Rüyada başkasının terlediğini görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments