Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtının terlediğini görmek

Rüyada sırtının terlediğini görmek

Rüyada sırtının terlediğini görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına işarettir.

Rüyada sırtının terlediğini gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni şeyler keşfedebilir veya yaratıcılığınızı kullanarak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada sırtı terlemek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtının terlediğini görmek hem moral hem de çareler bulacağına, saygınlığının da artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün terlediğini görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yaralarına da merhem olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırılsıklam terlemek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada koşmak terlemek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada alnı terlemek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada aşırı terlemek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada elleri terlemek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments