Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının terlediğini görmek

Rüyada başkasının terlediğini görmek

Rüyada başkasının terlediğini görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, iş hayatında terfi alınacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına yorulur.

Rüyada başkasının terlediğini gördüyseniz:

  • Bilginizi önemli amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada birinin terlediğini görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada aşırı terlemek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının terlediğini görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada koşarak terlemek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, yaşananları unutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşten terlemek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına tabir olunur.

Rüyada alnının terlediğini görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada elleri terlemek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli terlemek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments