Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli terlemek

Rüyada eli terlemek

Rüyada eli terlemek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, huzurunu yerine getireceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bir anda yükseleceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalettir.

Rüyada eli terlemek gördüyseniz:

  • Sosyal bir faaliyete katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada elleri terlemek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli terlemek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yakın akrabadan gelecek habere, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada koşmak terlemek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada güneşte terlemek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin terlediğini görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, iç sıkıntısına delalet etmektedir.

Rüyada sıcaktan terlemek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin terlediğini görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, amaçlardan sapmaya, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments