Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtı terlemek

Rüyada sırtı terlemek

Rüyada sırtı terlemek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtı terlemek gördüyseniz:

  • Artık daha zorlu mücadelelere girebilirsiniz.

Rüyada sırtı terlemek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtının terlediğini görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine inanılır.

Rüyada koşarken terlemek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada koşmak terlemek ailesini utandırmayacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına inanılır.

Rüyada alnı terlemek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Rüyada elleri terlemek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada sıcaktan terlemek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada boncuk boncuk terlemek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments