Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin sırtında yara görmek

Rüyada eşinin sırtında yara görmek

Rüyada eşinin sırtında yara görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, yaşamın kolaylaşacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, şeref ve rütbeye delalettir.

Rüyada eşinin sırtında yara gördüyseniz:

  • Bazı ailevi sorunlar sizi fazlasıyla üzebilir.

Rüyada eşinin sırtında yara görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına işaret eder.

Rüyada sırttan yaralanmak rızkın gittikçe azalacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında kırmızı yara görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırt yara görmek yüzünün hep güleceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, sağlığını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada sırtında yara görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında yara izi görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, başarılı bir kişi olacağına, başarılarının bir ömür süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments