Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulmak ölmek

Rüyada silahla vurulmak ölmek

Rüyada silahla vurulmak ölmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Rüyada silahla vurulmak ölmek gördüyseniz:

  • Hassas bir karar almadan önce duygularınızı göstermemenizde fayda var.

Rüyada silahla vurulmak ve ölmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada silahla vurulmak ölmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine yorulur.

Rüyada uzun namlulu silahla vurulmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalet eder.

Rüyada bacağından silahla vurulduğunu görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, şöhret elde edeceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun silahla vurulduğunu görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu görmek işlerin hafifleyeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla elden vurulmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, esenliği bulacağına yorulur.

Rüyada göğsünden silahla vurulmak imkânların günden güne azalacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments