Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara ve kahve içmek

Rüyada sigara ve kahve içmek

Rüyada sigara ve kahve içmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, içinin rahatlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Rüyada sigara ve kahve içmek gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Rüyada kahve sigara içmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına yorulur.

Rüyada sigara ve kahve içmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine delalet eder.

Rüyada bol köpüklü kahve içmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına yorulur.

Rüyada orta şekerli kahve içmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine işarettir.

Rüyada kahve yapıp içmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine yorulur.

Rüyada kahve köpüğü içmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine delalet eder.

Rüyada tatlı kahve içmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine inanılır.

Rüyada bol köpüklü türk kahvesi içmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments