Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, terfi alamayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini gördüyseniz:

  • İdeal eşle ilgili düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirin.

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, etrafına güzel insanların dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, refahının ve varlığının artacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalettir.

Rüyada eşini kestiğini görmek büyük rahatlık yaşanacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kestireceğini görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, yalan söyleyeceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kestirmiş görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının saçını kestirmiş görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuaförde saç kestirdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, sorunlarının yakında biteceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments