Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestireceğini görmek

Rüyada saç kestireceğini görmek

Rüyada saç kestireceğini görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, planlarının bozulacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç kestireceğini gördüyseniz:

  • Nasıl bir tavır aldığınız önem taşıyor.

Rüyada kızının saçını kestirdiğini görmek para kazanmasına da vesile olacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine inanılır.

Rüyada zorla saç kestirmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kendi saçını kestiğini görmek çok ünlü bir kişi olacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada saç kestirmeyi görmek önemli bir lider haline geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını kahkül kestirmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kızının saçını kestirmek işlerinin düşeceğine, huzurlu günlerin biteceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saç kestirmeyi istemek alkış alacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments