Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçını kestirmiş görmek

Rüyada başkasının saçını kestirmiş görmek

Rüyada başkasının saçını kestirmiş görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine yorulur.

Rüyada başkasının saçını kestirmiş gördüyseniz:

  • Değişiklikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğunun saçını kestirmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçını kestirmek çok başarılı işlere adım atacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına inanılır.

Rüyada siyah saç kestirmek mal ve rızkın çoğalmasına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada saçını kestirmek istemek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine işaret eder.

Rüyada saç kestirmek ve boyatmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet eder.

Rüyada birine saç kestirmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin saçını kestiğini görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada saçın kestirmek yokluk çekeceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments