Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, hasta ve üzgün olacağına, kazancın arttırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler.

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, ancak yılmayacağına inanılır.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, rakiplerine karşı fark atacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini kestiğini görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçının kestirdiğini görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada saçı kısa kestirmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, yalan söyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç kestirmesini görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, onları okula göndereceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments