Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kestirmiş görmek

Rüyada saçını kestirmiş görmek

Rüyada saçını kestirmiş görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kestirmiş gördüyseniz:

  • Kadınlarla olan ilişkileriniz tersleşebilir.

Rüyada kuaföre gidip saç kestirmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, maddi güç sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada saç kestirip boyatmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saç kestiğini görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalettir.

Rüyada kızının saçını kestirmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin saçını kestirmek iki tarafın da çok sevineceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına delalettir.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, iyileşeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments