Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine alamet eder.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, anlaşmalardan cayılacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, karlı bir iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada eşini kestiğini görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada başkasının saçının kestirdiğini görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işarettir.

Rüyada siyah saç kestirmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, akıllı adımlar atacağına, huzurlu, mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kuaförde saç kestirdiğini görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçını kestiğini görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments