Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini kestiğini görmek

Rüyada eşini kestiğini görmek

Rüyada eşini kestiğini görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini kestiğini gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler açığa çıkabilir.

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, para pul sahibi olacağına yorulur.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işarettir.

Rüyada eşini kestiğini görmek sorunların atlatılacağına, hikmete kavuşacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının sakalını kestiğini görmek eğleneceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına işaret eder.

Rüyada birinin sakallarını kestiğini görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını zorla kestirmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments