Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını kestiğini görmek

Rüyada kendi saçını kestiğini görmek

Rüyada kendi saçını kestiğini görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Rüyada kendi saçını kestiğini gördüyseniz:

  • İleride pişman olabileceğiniz ya da sözlerinizi geri almanızı gerektirebilecek durumlarla karşılaşmamak için iddialı veya abartılı konuşmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada saçını kestirdiğini görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç kestirmek boyatmak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada saçı kestirip boyatmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saç kestirdiğini görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa saç kestirdiğini görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine alamet eder.

Rüyada saçları kısa kestirmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, işinin yoluna gireceğine, çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments