Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah saç kestirmek

Rüyada siyah saç kestirmek

Rüyada siyah saç kestirmek yarınlarına inanacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunları başarıyla çözmeye, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, bir fitne çıkarmaya, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada siyah saç kestirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmler var, yeni aşklar söz konusu olabilir veya sizin için özel bir kişiyle özel zamanlar paylaşabilirsiniz.

Rüyada siyah saç kestirmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, ibadete ağırlık verileceğine delalettir.

Rüyada birinin saçını kestirmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirip pişman olmak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına rivayet eder.

Rüyada saç kestirirken ağlamak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını saçını kestirmiş görmek ferahlığa çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine delalettir.

Rüyada başkasının saçını kestirmek her kararlarında onların arkasında olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek onları gücendireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments