Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçının kestirdiğini görmek

Rüyada başkasının saçının kestirdiğini görmek

Rüyada başkasının saçının kestirdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kendi işinin sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçının kestirdiğini gördüyseniz:

  • Gereksiz sorularla çevrenizi bezdirmekten kaçının.

Rüyada saçın kestirmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine alamet eder.

Rüyada birini saçını kestirmiş olarak görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saçı kestirdiğini görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalettir.

Rüyada saç uçlarını kestirmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kısa kestirmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşına saç kestirmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada saç kestirmemek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments