Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında yüzükler görmek

Rüyada parmağında yüzükler görmek

Rüyada parmağında yüzükler görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, hayırlı kararlar alacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet eder.

Rüyada parmağında yüzükler gördüyseniz:

  • Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada parmağa yüzük takıldığını görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret eder.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, kazancının her geçen gün artacağına, birçok iş teklifi alınacağına rivayet eder.

Rüyada parmaklarda yüzükler görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına işarettir.

Rüyada yüzük parmağına yüzük takmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ömrünün de uzun olacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments