Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her parmakta yüzük görmek

Rüyada her parmakta yüzük görmek

Rüyada her parmakta yüzük görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada her parmakta yüzük gördüyseniz:

  • İyi düşünülmüş planlara veya çözümlere ihtiyaç var.

Rüyada her parmakta yüzük görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, elinin darlık içinde kalacağına delalettir.

Rüyada eski eşin parmağında yüzük görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki parmağında yüzük görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalet eder.

Rüyada yüzük parmağına yüzük takmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yüzük parmağını kesmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, darlığa düşmeyeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında yüzük görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments