Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında alyans görmek

Rüyada parmağında alyans görmek

Rüyada parmağında alyans görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada parmağında alyans gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulayabileceğiniz pek çok alan var.

Rüyada eşinin parmağında alyans görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine işarettir.

Rüyada alyansı parmağından çıkarmak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada sol parmağa alyans takmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada parmağında alyans görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, geçim derdinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada orta parmakta alyans görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Rüyada parmağında alyans yüzük görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada parmaktan alyans çıkarmak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, geçim derdi çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments