Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin organını görmek

Rüyada eşinin organını görmek

Rüyada eşinin organını görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, rahatsızlık duyulacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin organını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek veya ilgisini çekmek için aşırı harcama riskiniz var.

Rüyada eşinin organını görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek yaşamına renk geleceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin erkeklik organı görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin erkek organı görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalettir.

Rüyada eşinin erkek organını görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, idealist kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin erkeklik organını görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin organını yalamak zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, geleceğin güzel olacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada eşinin organı görmek sevilen bir dostun geleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments