Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin organı görmek

Rüyada eşinin organı görmek

Rüyada eşinin organı görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Rüyada eşinin organı gördüyseniz:

  • Eğitimsel veya yaratıcı aktivitelere katılabilir, ilham verici fikirler edinebilirsiniz.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin erkek organını görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin erkeklik organını görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, büyük zararlar getireceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin organını yalamak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada eşinin erkeklik organı görmek işlerinin yarım kalacağına, çok yükseleceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin organını görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, donanımlı kılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin organı görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin erkek organı görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments