Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, hasret gidereceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin cinsiyet organını gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın veya işlerinizin acilen yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, elinin darlık görmeyeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organ görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın cinsiyet organını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi cinsiyet organını görmek kazancının sürekli artacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada cinsiyet organı görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına yorulur.

Rüyada kadın cinsiyet organı görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının cinsiyet organını görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, mallarının da hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments