Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin erkeklik organını görmek

Rüyada eşinin erkeklik organını görmek

Rüyada eşinin erkeklik organını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük paralar kazanacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işarettir.

Rüyada eşinin erkeklik organını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada eşinin erkek organını görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, sorunlarının da çözüleceğine yorulur.

Rüyada eşinin erkeklik organı görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, hüsrana uğratacağına delalettir.

Rüyada eşinin erkeklik organını görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine yorulur.

Rüyada eşinin erkek organı görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Rüyada eşinin organı görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, temize çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin organını yalamak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kendisine kızacağına delalettir.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine inanılır.

Rüyada eşinin organını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments