Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kolunun koptuğunu görmek

Rüyada eşinin kolunun koptuğunu görmek

Rüyada eşinin kolunun koptuğunu görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, erken evlilik yapacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada eşinin kolunun koptuğunu gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişkinin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada eşinin kolunda saat görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin kolunun koptuğunu görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin kolunda bilezik görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin kolunu kesmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin koluna girmek günahların af olacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunu yıkamak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments