Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kolunu kesmek

Rüyada eşinin kolunu kesmek

Rüyada eşinin kolunu kesmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, zor günler geçirileceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Çabuk pes etmemeli, istediğiniz sonuçları alana kadar devam etmelisiniz.

Rüyada eşinin kolunu kesmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada kolundan et kesmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada baltayla kol kesmek elinin bolluğa kavuşacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet eder.

Rüyada gömlek kolu kesmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunu bıçakla kesmek dostlardan zarar görüleceğine, yalnız hissetmeye, isteklerin tek tek yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kol kıllarını kesmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, refaha erişileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol bacak kesmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada bıçakla birinin kolunu kesmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, anlaşmalardan cayılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments