Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu yıkamak

Rüyada kolunu yıkamak

Rüyada kolunu yıkamak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, afiyete ereceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada kolunu yıkamak gördüyseniz:

  • Evinizde güvenli veya rahat bir ortam sağlamak için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada kol yıkamak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada kolları yıkamak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada kollarını yıkamak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, işlerini düzene sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunu yıkamak anne baba duası alınacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, her şeyin gönlünce olacağına yorulur.

Rüyada kolda morluk görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kolu çizmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, ümitsizliğe delalettir.

Rüyada kolda leke görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments