Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kolunda saat görmek

Rüyada eşinin kolunda saat görmek

Rüyada eşinin kolunda saat görmek işte başarılı adımlar atılacağına, yaşam standartlarının artacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, verilen emeklerin heba olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada eşinin kolunda saat gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren maddi bir girişiminizle veya duygusal bir konuyla ilgili şanslar başlıklarında haklıydınız.

Rüyada eşinin kolunda saat görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına işarettir.

Rüyada iki tane kol saati görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kol saat görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, çok güzel günler görüleceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hediye kol saati almak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada süslü kol saati görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok kol saati görmek de rahatının yerine geleceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada bayan kol saati görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada erkek kol saati görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments