Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü kol saati görmek

Rüyada süslü kol saati görmek

Rüyada süslü kol saati görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına delalettir.

Rüyada süslü kol saati gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada süslü kol saati görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada süslü saat görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk kol saati görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, hayallerinin de yarım kalacağına yorulur.

Rüyada antika kol saati görmek yurtdışına gidileceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulur.

Rüyada kol saatini unutmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, kazancının her geçen gün artacağına, çok para kazanacağına delalettir.

Rüyada kol saat hediye almak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine delalettir.

Rüyada kol saati kırmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments