Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek kol saati görmek

Rüyada erkek kol saati görmek

Rüyada erkek kol saati görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada erkek kol saati gördüyseniz:

  • Planlarınızı tartışmaya açmanız, kimlerin bir parçası olmak istediğini, kimlerinse olmayacağını anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada erkeğin kolunda saat görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek kol saati görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, iyiliğe ve güzelliğe, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saatini suya düşürmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, işlerinin baltalanacağına yorulur.

Rüyada kol saati kordonu görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına işaret eder.

Rüyada kendi kol saatini görmek başarı kaydedeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet eder.

Rüyada kol saati hediye almak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü kol saati görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, yarınlarına umutla bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk kol saat görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments