Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısır birini hamile görmek

Rüyada kısır birini hamile görmek

Rüyada kısır birini hamile görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, dinden çıkacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısır birini hamile gördüyseniz:

  • Sizi farklı yerlere davet eden kişiler olabilir.Ufak yolculuklar veya ortam değişiklikleri kendinizi yenilemenizi, imajınızı değiştirmenizi veya kafanızı boşaltmanızı sağlayabilir.

Rüyada kısır birini hamile görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine yorulur.

Rüyada kısır kadını hamile görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kısır olduğunu görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada kısır köftesi görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, eve kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısır yemeği yapmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgurlu kısır görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, yapacağı planların altüst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısır köfte görmek çok yıpranacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Rüyada kısır olduğunu görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments