Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısır yemeğini görmek

Rüyada kısır yemeğini görmek

Rüyada kısır yemeğini görmek daha çok çalışılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, üzgün olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada kısır yemeğini gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır.

Rüyada kısır yemek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada kısır yemeğini görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısır köftesi yemek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek olarak kısır görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısır yemeği yapmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada kısır yemeği yemek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kısır yemeği görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, her zaman şükür içinde olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments