Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kanser olduğunu görmek

Rüyada eşinin kanser olduğunu görmek

Rüyada eşinin kanser olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, huzurunu yerine getireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hem de çok üzüleceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmalısınız.

Rüyada eşinin kanser olduğunu görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine delalettir.

Rüyada eşini kanser olduğunu görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada eşini kanser görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına alamet eder.

Rüyada göz kanseri olmak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, iyilik bulacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına tabir olunur.

Rüyada mide kanseri olmak yeni denemelerde bulunacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu görmek hidayete erip huzuru bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birinin kanser olduğunu duymak adının ve şanının yürüyeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada kanser olup saçlarının döküldüğünü görmek istediği noktalara geleceğine, hayırlı haberlere, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments