Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin kanser olduğunu görmek

Rüyada başka birinin kanser olduğunu görmek

Rüyada başka birinin kanser olduğunu görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği ya da farklı kişilerle bir araya gelmeniz yeteneklerinizi veya bilginizi test etmenizi, yeni fırsatlarla karşılaşmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu öğrenmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, işlerinin günden güne açılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kendisini ona adayacağına, yeni mallara kavuşacağına yorulur.

Rüyada başka bir kişinin kanser olduğunu görmek ferah düzeyinin yükseleceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kendini kanser olduğunu görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini kanser görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, derde ve kedere düşeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Rüyada birinin kanser olduğunu duymak hayırlı bir hayat süreceğine, maddi olarak büyüyeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada kanserli hastalar görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments